[pve-devel] win8r2 virtio net problems

Alexandre DERUMIER aderumier at odiso.com
Tue Apr 1 05:48:27 CEST 2014


>>OK, ntttcp is better that iperf for test, but do you change the properties 
>>of the NIC to 10 Gb/s into of the Windows VM? (I don't remember if it is the 
>>default configuration) 

For me it's the default (in advanced properties, like offload)


----- Mail original ----- 

De: "Cesar Peschiera" <brain at click.com.py> 
À: pve-devel at pve.proxmox.com 
Envoyé: Lundi 31 Mars 2014 20:38:06 
Objet: Re: [pve-devel] win8r2 virtio net problems 

OK, ntttcp is better that iperf for test, but do you change the properties 
of the NIC to 10 Gb/s into of the Windows VM? (I don't remember if it is the 
default configuration) 

----- Original Message ----- 
From: "Dietmar Maurer" <dietmar at proxmox.com> 
To: "Lindsay Mathieson" <lindsay.mathieson at gmail.com>; 
<pve-devel at pve.proxmox.com> 
Sent: Sunday, March 30, 2014 3:06 AM 
Subject: Re: [pve-devel] win8r2 virtio net problems 


>> > now, vm->host, jump from 500mbits to 1,5gbits ! (always cpu limited) 
>> > 
>> > now sure that lso is supported by all windows versions, I need to 
>> > check that. (and stability too) 
>> 
>> 
>> Not working for me unfortunately. Two 2008R2 servers with offload Tx LSO 
>> set to Maximal, only getting 41 Mbps 
>> 
>> This when both VM's are on the same bridge and node, 1GB ethernet. 
> 
> On same VMs, using Using ntttcp i get 157MB/s! So seems there is something 
> wrong with ipperf. 
> 
> 
> _______________________________________________ 
> pve-devel mailing list 
> pve-devel at pve.proxmox.com 
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-devel 
> 

_______________________________________________ 
pve-devel mailing list 
pve-devel at pve.proxmox.com 
http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-devel 


More information about the pve-devel mailing list